Anasayfa Kimler Online
Go Back   Masalca > Sinema Film Diziler Bölümü > Sinema Vizyon > Yerli Diziler Bölümü
Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et


Yerli Diziler Bölümü Yerli Diziler Hakkinda Haberler, Yorumlar Vs.Bulabileceğiniz bölüm...



Türk Malı Dizisi Oyuncular ve Karakterler-Kim Kimdir?

Sinema Vizyon kategorisinde ve Yerli Diziler Bölümü forumunda bulunan Türk Malı Dizisi Oyuncular ve Karakterler-Kim Kimdir? konusunu görüntülemektesiniz.
Türk Malı Dizisi Oyuncular ve Karakterler-Kim Kimdir? Hazal Şenel 18 Ağustos 1992 yılında İsntabul'da dünyaya geldi. Türk tiyatro ve dizi ...



 
Seçenekler
  #6 (permalink)  
Alt 09-24-2010, 12:53
Kahramankentli ® Kahramankentli ® isimli Üye şimdilik offline konumundadır
 
Standart Melodi Kuzu -Hazal Şenel

"Sponsorlu Bağlantılar"

 


Türk Malı Dizisi Oyuncular ve Karakterler-Kim Kimdir?



Hazal Şenel


18 Ağustos 1992 yılında İsntabul'da dünyaya geldi. Türk tiyatro ve dizi oyuncusudur.


Eğitim ve Kariyer


Beşiktan Avcibin İlköğretim okulundan mezuniyetinin ardından şu an Yeni Levent Lisesi 12. Sınıf öğrencisi olarak eğitim hayatına devam etmektedir.

İlk bölümü 2006 yılında ATV isimli televizyon kanalında yayınlanan Selena isimli bilim kurgu dizisinde Kıvılcım AYKAR isimli bir karakteri canlandırmıştır. Şu sıralar ShowTV'de yayınlanan Türk Malı dizisinde Melodi KUZU karakterini canlandırmaktadır.

Özel Hayatı


Yaşantısında paten, yüzme ve voleybol gibi spor dallarına ilgi duymaktadır ve bu sporları yapmaktadır. Ayrıca bale ve halk oyunları eğitimi almakla beraber bir çok tiyatro oyununda rol almaktadır.


Filmografi
  • Osmanlı Cumhuriyeti (2008) Kasiyer
Oynadığı Diziler
  • Selena (2006) Kıvılcım Aykar
  • Bez Bebek (2007) Kıvılcım
  • Türk Malı (2010) Melodi Kuzu
Oynadığı Reklamlar; Halley






"Sponsorlu Bağlantılar"

 
"Sponsorlu Bağlantılar"



  #7 (permalink)  
Alt 09-24-2010, 12:54
Kahramankentli ® Kahramankentli ® isimli Üye şimdilik offline konumundadır
 
Standart Yarcan -Sinan Çalışkanoğlu



Sinan Çalışkanoğlu



26 Ocak 1978 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Türk sinema, tiyatro, reklam ve dizi oyuncusudur. 2 Eylül 2007 yılında Yeşim Ceren Bozoğlu ile dünya evine girmiştir.


Eğitim ve Kariyer


Akademi İstanbul Tiyatro bölümünden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından Pera Güzel Sanatlar Merkezinde pandomim ve oyunculuk dersleri aldı.

Oyuncu bir çok sinema filmi, dizi ve reklamda rol almıştır. ATV isimli televizyon kanalında yayınlanan Selena isimli bilim kurgu dizisinde Hades isimli karakteri canlandırmış ve bu rolü ile hayran kitlesi epey artmıştır. Oyuncu şuan ShowTV isimli televizyon kanalında yayınlanan Türk Malı dizisinde Yarcan karakterini canlandırmaktadır.

Filmografisi

Oynadığı Tiyatro Oyunları
Devlet Tiyatrosu
  • Rüzgarla Yarışan Tay
  • Kısasa Kısas
Tiyatro Ti
  • Bir Tebessüm
Tiyatro Oyunevi
  • Döne Döne
Tiyatro Kılçık
  • Ayşegül Hindistanda
Oynadığı Reklamlar
  • Garanti Bankası
  • Ülker
  • Opet
  • Ace
  • Biskrem
  • Turkcell Tosun ile Yabancı Damat
Oynadığı Diziler
  • En Son Babalar Duyar (Konuk Oyuncu) 2002
  • Sırlar Dünyası 2002
  • Bir İstanbul Masalı (Konuk Oyuncu) 2003
  • Hayat Bilgisi (Atacan) 2003
  • Görünmez Adam (Kıl Hakkı) 2004
  • Ters Köşe 2005
  • Davetsiz Misafir (Megapiksel Yüksel) 2005
  • Selena (Hades) 2006Türk Malı (Yarcan) 2010
Oynadığı Filmler
  • Beyza'nın Kadınları 2005
  • Polis (Haluk) 2006
  • Kirpi (Polis Memuru) 2008
  • Osmanlı Cumhuriyeti (Piştici 1) 2008

  #8 (permalink)  
Alt 09-24-2010, 12:54
Kahramankentli ® Kahramankentli ® isimli Üye şimdilik offline konumundadır
 
Standart Müştak -Metin Zakoğlu



Metin Zakoğlu



30 Temmuz 1971 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Annesi Sevim Zakoğlu Ev Hanımı babası Kadir Kubilay Zakoğlu İstanbul Radyosu Bağlama ve Ses Sanatçısı ayrıca Ressamdır. Mehmet, Yıldız, Osman, Canan ve Tülay olan altı kardeşin en küçüğüdür.


Eğitim ve Kariyer


İlkokulu 1977 yılında İstanbul Eyüp Merkez ilkokulunda okudu. 1982 yılında Eyüp Lisesine kayıt oldu ve 1986 yılında Türk Folklor Kurumunun Amatör Tiyatro Bölümünde tiyatroya ilk adımını attı. Takip ettiği yılda 1987'de TFK Tiyatro Bölümününde Mustafa Uzun Yılmaz tarafından sahnelenen Haldun Taner'in "Keşanlı Ali Destanı" oyununda Sipsi karakterini canlandırarak ilk tiyatro deneyimini yaşamış oldu. 1982 yılında başladığı Eyüp Lisesini gecikmeli olarak 1991 yılında bitirerek mezun oldu. Aynı yıl içerisinde üniversite sınavlarına girerek Açık Öğretim İşletme Bölümünü kazanmıştır. 1992 yılında Tevfik Gelenbe Tiyatrosunun seçmelerini geçerek ilk tiyatro eğitimini almıştır.


Oyuncu şuan ShowTV isimli televizyon kanalında yayınlanan Türk Malı Dizisi isimli dizide Müştak isimli karakteri canlandırmaktadır.



Filmografisi
  • Türk Malı (2010) - Müştak
  • Herkes mi Aldatır? (2010) - Ege
  • Kısmet (2005) - Bayram
  • Kurşum Yarası (2003) - Sıtkı
  • Gönlümdeki Köşk Olmasa (2002)
  • Kibar Ana (2001-2002) - İstemihan

  #9 (permalink)  
Alt 09-24-2010, 12:55
Kahramankentli ® Kahramankentli ® isimli Üye şimdilik offline konumundadır
 
Standart Suphi -Osman Sonat



Osman Sonat


01 Mart 1979 ylınıda İsatan bul Beşiktaş'ta dünyaya geldi. Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusudur.


Eğitim Kariyer


31 yaşındaki oyuncu Aslı İslamoğlu isimli ajansta profesyonel oyuncu olarak çalışmaktadır. Oyuncu şuan ShowTV isimli televizyon kanalında yayınlanan Türk Malı Dizisinde Suphi karakterini canlandırmaktadır.

  #10 (permalink)  
Alt 09-24-2010, 12:56
Kahramankentli ® Kahramankentli ® isimli Üye şimdilik offline konumundadır
 
Standart Damla Cercisoğlu



Damla Cercisoğlu 4 Mart 1981 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Türk sinema ve dizi oyuncusudur.

Eğitim ve Kariyer


Damla Cercisoğlu lisan eğitimini İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümünde yüksek lisans eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Avrupa Birliği Yükseklisans bölümünde tamamlamıştır. Oyuncu bir çok televizyon ve filmde rol almıştır, şu sıralar ShowTV isimli televizyon kanalında yayınlanan Türk Malı Dizisinde Yarcan Kıymık'ın sevgilisi Ezgi karakterini canlandırmaktadır.


Filmografisi


* Son İstasyon (2010)

* Prenses...Kankam ve Ben (2003)
* Gülüm (2002)

Oynadığı Diziler


* Türk Malı (2010) - Ezgi

* Yaban Gülü (2008) - Despina
* Senden Başka (2) (2007) - Burçin
* Aşk Eski Bir Yalan (2007) - Ebru
* Kızlar Yurdu (2006) - Hacer
* Candan Öte (2005) - Sude Atalay
* Şöhret (2005)
* Sonradan Görme (2005)
* Bütün Çocuklarım (2004) - Gonca
* Mühürlü Güller (2003) - Hilal
* Sınırlı Aşk (2003) - Ayşegül
* Yeter Anne (2002)
* Tatlı Hayat (2001)
* Dadı (2000)

Cevapla



Bu Konuyu Beğendiyseniz Facebook'ta Paylaşın

Submit Thread to Bu Konuyu Beğendiyseniz Facebook'ta Paylaşın

Seçenekler


Benzer Konular
Meyvelere 'Türk Malı' Zorunluluğu http://www.aktifhaber.com/meyvelere-turk-mali-zorunlulugu-187835h.jpg Zorunlu standarda uygun olarak ihraç edilen enginar, havuç, ıspanak, incir...
Türk Malı Elektrikli Otomobil Mia (benim) Türk Malı elektrikli otomobil Mia (benim) Ünlü Tasarımcı Murat Günak ile Alphan Manas'ın geliştirdiği ilk Türk Malı elektrikli otomobilin ismi...
Türk Malı Mindset Arabası Kültür Elçisi Olacak Türk Malı Mindset Arabası Kültür Elçisi Olacak http://www.traraba.com/wp-content/uploads/2009/06/turkish_car_mindset_hibrid_1.jpg Türk...
Yüzde 100 Türk malı Sabancı Grubu'na bağlı Temsa, Türkiye'nin ilk yüzde 100 yerli şehir içi otobüsünü üretti. ...
Üç Sim Kartlı Türk Malı Telefon!! http://www.marmarahaber.net/upload/Image/20008/agustos/10.08.2008/3-sim-kart.jpg Dünyanın ilk ve tek aynı anda aktif 3 sim kartlı telefon...

  Son Konular
Elveda Ramazan-ı şerif......
Ey Şehr-i Ramazan... Geldin gidiyorsun, Seni tutmayan... Sana tutunamayanlar düşünsün......   Ramazan Özel 
flatcast fcp mavi çiçekli tema...
güle kullanın 1221...   Flatcast FCP'li Temalar 
Sade Flatcast Temaları Arşivi - En Güzel Flatcast Sade Temalar...
Sade Flatcast Temaları Arşivi - En Güzel Flatcast Sade Temaları masalca.org'da ...   Flatcast Karışık Temalar 
Karışık çocuk resimleri çerçeveleri...
Dosya boyutu 204,4 mb tır. Resim ebatları 7087 x 4724 BURADAN İNDİR ( ...   Photoshop Dersleri 
Bebek resim çerçevesi...
Dosya boyutu 73,2 mb tır. Resim formatı PSD 3600 x 3600 BURADAN İNDİR ( ...   Photoshop Dersleri 
Panoramik albümler paketi...
PANORAMİK DÜĞÜN ALBÜMÜ Dosya boyutu 1,1 gb tır. BURADAN İNDİR ( boyutu 338 mb tır. BURADAN İNDİR ( ÇERÇEVELER ...   Photoshop Dersleri 
Çocuklar için çerçeve fonları -Psd...
Dosya boyutu 331 mb tır. 2298 x 3250 BURADAN İNDİR ( ...   Photoshop Dersleri 
Ünlülerin güzellik ve makyaj uzmanı Rıfat Yüzüak’ın seçtiği Oriflame ürünleri kazanın...
( Oyunu Siz Kazanın, Rıfat Yüzüak’ın Seçtiği Oriflame Ürünlerle Güzelliğinize Güzellik Katın! Yapmanız Gerekenler; Bur...   Bayanlara Özel Bölüm Burada 
Karışık Psd klasörü...
RESİM ÇERÇEVELERİ Dosya boyutu 361,7 mb tır. BURADAN İNDİR ( boyutu 131,7 mb tır. Resim ebatı 3508 x 4961 ...   Photoshop Dersleri 
Manzara ve içmekan arkaplanları...
Dosya boyutu 216,9 mb tır. BURADAN İNDİR ( boyutu 98,8 mb tır. BURADAN İNDİR ( boyutu 69,9 mb tır. BURADAN İNDİR...   Duvar Kağıtları 

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.


Sitemizde illegal paylaşım yasaktır.Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz/sorunuz varsa bize ulaşmak için TIKLAYINIZ .
In this web site,illegal sharing is forbidden.If you have any problem/complaint about content’s copyrights in our page,please click here to contact us.
DMCA.com